Select Page

NULA inkubaator ootab ühiskonda muutvaid ideid!

Eesti ainus ühiskondlikele algatustele mõeldud inkubaator NULA, mis andis paari aasta eest ka Jututajale vajaliku tõuke, alustab juba seitsmendat hooaega ja ootab ideid Eesti elu parandamiseks.

NULA inkubaator on ellu kutsutud, et aidata nutikalt lahendada ühiskondlikke probleeme (olgu need seotud perede toimetuleku, inimeste üksilduse, sõltuvuste, koolis hakkamasaamise, keskkonna reostuse või hoopis toiduraiskamise vm probleemiga). Sama oluline on inkubaatori roll tulevaste sotsiaalsete ettevõtjate koolitamisel, et neil oleks olemas oskused ja teadmised, kuidas taolisi olulisi teemasid mõjusalt lahendada.

Poole aasta pikkuse tasuta koolitus- ja arendusprogrammi käigus aitab NULA kasvatada algsetest ideedest toimivad lahendused. Kuni kolmel parimal algatusel on võimalik saada kuni 25 000 euro suurune stardikapital idee elluviimiseks.

Kandideerimiseks tuleb lühidalt iseloomustada probleemi, mida lahendada soovitakse, ning kirjeldada oma ideed. Kasulik on leida endale ka mõni mõttekaaslane, sest idee arendamine meeskonnaga on kiirem ja tõhusam. Oma ettevõtet või organisatsiooni ei pea kandideerimise ajaks veel loodud olema. Ankeedi leiab NULA kodulehelt.

Ideede esitamise tähtaeg on 1. aprill!

NULA infoga jooksvalt kursis olemiseks tasub jälgida NULA Facebooki lehte või NULA inkubaatori kodulehte.

NULA koostööpartnerid: Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Luminor, Ekspress Grupp, Delfi, Eesti Päevaleht, Cargobus OÜ, Solaris, Nobel Digital OÜ, CV-Online Estonia OÜ, Fonte.