Select Page

JUTUTAJA ELINA PÄLVIS HEA EESKUJU TUNNUSTUSE

Hea Eeskuju on konkurss tunnustamaks koolinoori, kes on väärt terve Eesti tähelepanu. Sel aastal kandideeris ka meie jututaja Elina, kes pälvis Suurima Julguse 2021 tiitli.

Elina osales sel suvel ka arvamusfestivali paneelis “Mida vajab vanaema?”. Lisaks on Elina aktiivne osaleja Jututaja toimetamistes, harib end ning jagab väärtuslikke kogemusi teistega.

Elinale on Jututajas sattunud eakaid, kes erinevatel põhjustel on üks hetk jututajast loobunud, kuid Elina on meie ridades jätkanud ja nüüd on tänu Elinale täitunud ühe vanema daami unistus. Nimelt tundis eakas proua väga puudust tantsimisest. Ütles, et liigub küll karkude toel, kuid on kuulnud, et ratastoolitants on olemas, miks ei vōiks siis proovida ka karkudega tantsimist? Tragi Elina, kelle üheks hobiks just tantsimine ongi, haaras ideest kohe kinni ning noor ja eakas hakkasidki iganädalaselt kahekesi kargu-tantsu tegema. Ühes kõnes ütles see proua: “Oleksin tahtnud lausa rōōmust nutta, aga polnud aega, pidi ju tantsima!”.

Soovime Elinale (veel kord) õnne! Meil on hiiglama hea meel, et Elina on Jututajaga! 🙂