Select Page

JUTUTAJAD OOTAVAD VILJANDI EAKAID LAUPÄEVAL KOHVIKUSSE

Jututajad ootavad Viljandi eakaid Rohelise Maja Kohvikus sel laupäeval, 18. septembril kell 11. Kohvi ja koogi kõrvale kuulatakse ühiselt noorte esitatavat luulet ja kitarrimuusikat, lahendatakse viktoriini ning jutustatakse maast ja ilmast. Kohvikuhommikul osalemine on eakatele prii.

Jututaja noored on selle aasta algusest kohtunud paljude Viljandi ning ümbruskonna eakatega nii Viljandi hoolekandekeskuses kui ka päevakeskuses. Kokkusaamiste eesmärk on muuta eakate päevi mitmekesisemaks ja tähenduslikumaks ühiste lauamängude, mälumängude, laulu, pillimängu, lihtsate jutuajamiste ja paljude muude tegevustega.

“Rohelise maja kohvikusse ootame nii neid Viljandi eakaid, kes juba Jututajaga kokku on puutunud kui ka neid, kes veel ei ole, ent tunnevad huvi noortega suhtlemise ja ühistegutsemise vastu. Meie toredad jututajad hoolitsevad selle eest, et kohvikus oleks meeleolukaid ühistegevusi,” selgitas Jututaja eestvedaja Mari-Liis Sööt.

Kohvikuhommik on tasuta, ent et ruumi mahub piiratud hulk inimesi, siis palume huvilistel endast teada anda hiljemalt neljapäeval, 16. septembril Jututaja telefonil 568 30646. Kohvikuhommik toimub koostöös Viljandi linnaga.

Kehtivate piirangute tõttu peavad kohvikuhommikule tulijad tõendama oma nakkusohutust, esitades COVID-19 tõendi vaktsineerituse, läbipõdemise või varasemalt tehtud negatiivse testi tulemuse kohta.


Loe lähemalt meie tegemiste kohta Viljandis: https://jututaja.ee/2021/04/26/aktiivsed-organisatsioonid-koos-viljandi-linnaga-panevad-noored-ja-eakad-omavahel-suhtlema/